Bose predstavio najbolji Bluetooth zvučnik do sada

Poznati proizvođač audio opreme, Bose, je lansirao na tržište nove Bluetooth zvučnike koji proizvode zvuk u radijusu od 360 stupnjeva što značajno poboljšava kvalitetu. Radi se o Soundlink Revolve i Revolve+ modelima, koji imaju profinjen, cilindričan izgled i izgrađeni su od aluminija. Donose jednako kvalitetan i jednako jak zvuk svima u prostoriji, bez obzira na to gdje se nalaze. Dolaze u dvije boje, crnoj i bijeloj, a razlikuju se samo po veličini i kapacitetu baterije. Naime, Soundlink Revolve može svirati 12 sati, dok Soundlink Revolve+ ima bateriju koja traje čak 16 sati.

Ilustracija Pixabay

Ilustracija
Pixabay

Ako odlučite imati ručak negdje u parku, ne morate se brinuti o kiši ili da će netko prosuti neku tekućinu po zvučniku, jer su oba modela otporna na vodu. Revolve+ ima i ugrađenu ručku koja olakšava prijenos. Također, na zvučnik se mogu spojiti dva uređaja od jednom, a pamti zadnjih osam spojenih uređaja, što znači da se jako brzo mogu izmjenjivati ljudi zaduženi za puštanje glazbe na zabavi ili pikniku. Zvučnik sadrži i mikrofon i multifunkcionalnu tipku, pomoću kojih možete dati naredbu Siriju ili Google asistentu i tako slati poruke ili zvati. Za samo spajanje možete koristiti ili Bluetooth ili pomoćni audio kabel. Jako je korisna party mode funkcija u Bose Connect aplikaciji, uz pomoć koje možete spojiti dva Soundlink Revolve zvučnika za kućne zabave koje se odvijaju u više soba.

Jedini problem je cijena, koja je kao i uvijek kada se radi o Bose zvučnicima dosta visoka. Naime, cijena Soundlink Revolve zvučnika je 199$, a Soundlink Revolve+ zvučnika 299$. Svi koji se barem malo razumiju u audio opremu, znaju da su ovo jako skupi zvučnici. Međutim, kada se uzme u obzir da su ovo zvučnici rađeni od aluminija, a ne jeftine plastike i provjerenu kvalitetu sustava proizvodnje zvuka u radijusu od 360 stupnjeva, cijena nije daleko od stvarnosti.
Više pogledajte u videu:


Ena Atlija

 

Izvori:

https://www.bose.com/en_us/products/speakers/wireless_speakers.html#multistory=group-1-panel-0

http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/4/14/15302836/bose-revolve-bluetooth-speakers-pricing-specs

Written by nisok